Affiliate

Voor een opkomende onderneming is het belangrijk om de naamsbekendheid te vergroten en de verkoop te stimuleren. Daarom zijn wij opzoek naar influencers die actief zijn in de sportwereld en met wie we kunnen samenwerken.

Ben jij actief op social media en denk jij wat voor ons te kunnen betekenen? Heb je een enthousiaste community die je wilt voorzien van hoogwaardige producten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe werkt het?

Ons affiliate programma biedt jou de kans om samen te werken met een toonaangevend merk in de supplementenindustrie. Als affiliate partner van Athlete Fit kun je genieten van talloze voordelen:

  • Hoogwaardige producten: promoot producten waar je achter staat. Onze supplementen zijn van topkwaliteit en voldoen aan strenge normen.
  • Aantrekkelijke commissies: verdien een aantrekkelijke commissie voor elke verkoop die via jouw unieke affiliate-link word gegenereerd.
  • Professionele ondersteuning: ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij al je vragen en behoeften

Meld je vandaag nog aan om deel uit te maken van ons groeiende netwerk van affiliates. Samen kunnen we onze passie voor gezondheid en fitness delen en anderen helpen hun doelen te bereiken.

Neem contact met ons op door het aanmeldformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je samen te werken!

Neem contact op

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Vul formulier in