Over ons

TEAM

Tommy Vandeleur

Ik ben Tommy Vandeleur, 43 jaar, en al meer dan 26 jaar actief in de sportwereld. Vanaf een jonge leeftijd ben ik gepassioneerd bezig met sport en heb hoge gradaties behaald in diverse gevechtssporten. Ik heb zelfs mijn eigen gevechtsportscholen in België gehad. Daarnaast ben ik al geruime tijd actief in de fitnesswereld, wat inmiddels een van mijn grootste passies is geworden. Met jarenlange ervaring als personal trainer en voedingsconsulent, heb ik mijn liefde voor sport omgezet in mijn dagelijkse werk, waarbij ik anderen met veel plezier help om hun sportieve doelen te bereiken.

Djani Sadloe

Ik ben Djani Sadloe, beter bekend als DjaniBoi in de gaming community. In 2018 begon ik met YouTube en speelde ik enkele jaren als professionele Fortnite-gamer op het hoogste niveau. Mijn content evolueerde van streamen naar vloggen en challenges. Helaas brak ik tijdens een uitdaging mijn beide polsen en kon ik niet meer gamen. Na een mentale strijd besloot ik mijn leven op te pakken door te gymmen. Daar ontmoette ik Tommy en Yashna van Athlete Fit, die me hielpen bij mijn herstel. Uiteindelijk sloot ik me aan bij hun team!

Yashna den Dulk

Ik ben Yashna, 29 jaar oud en al meer dan 10 jaar de partner van Tommy Vandeleur. Een van onze gedeelde passies is fitness. Ongeveer 4 jaar geleden heeft Tommy mij overgehaald om met hem naar de sportschool te gaan, omdat ik niet tevreden was met mijn uiterlijk. In het begin had ik weinig zin om dagelijks te trainen, en ik vroeg me af hoe mensen dit in vredesnaam leuk konden vinden. Na een paar keer begon ik de smaak te pakken en kreeg ik interesse in de wetenschap achter fitness. De 25 jaar ervaring van Tommy heeft mij hier enorm bij geholpen.

Naast fitness zijn Tommy en ik sociaal ingesteld en genieten we van het contact met mensen. Het helpen van anderen geeft ons veel voldoening. Veel mensen in de sportschool vroegen ons of we iets met onze passie wilden doen. Daarom heb ik in de afgelopen jaren zoveel mogelijk kennis opgedaan en extra opleidingen gevolgd om iedereen de beste begeleiding te kunnen bieden. Voor ons is elke persoon gelijk en we hebben specialisaties tot net onder fysioniveau.